Saborea Puerto Rico: A Culinary Extravaganza



April 3-6, 2014 Escambrón Beach
Photos supplied

Over 50 local chefs will take part in the 7th edition of Saborea Puerto Rico: A Culinary Extravaganza. Roberto Treviño, Giovanna Huyke,Augusto Schreiner, and Cielito Rosado are among the celebrity chefs who will participate in Puerto Rico’s most important gastronomy event.

“We are proud to present Puerto Rico’s culinary talent; it’s the best business card we have as a destination,” said Clarisa Jiménez, president of the Puerto Rico Hotel & Tourism Association (PRHTA), the event’s sponsor.

In this edition of Saborea Puerto Rico, the PRHTA will celebrate all elements that make the island’s cuisine sizzle. The extravaganza kicks off Thursday, April 3, at El San Juan Hotel & Casino with an opening party called Bubbles & Bites, and 15 chefs will prepare a menu of Puerto Rican tapas (small plates) accompanied by sparkling beverages.

The party continues on Friday, April 4, with the Privileged Dinner, will be held at the Condado Plaza Hilton. Twenty chefs will prepare a fourcourse meal for the 10 people seated at their assigned tables.

The Caribbean’s largest culinary festival continues on Saturday, April 5, and Sunday, April 6, at El Escambrón Beach in San Juan. Visitors to the Tasting Pavilion can sample food from more than 50 local restaurants, as well as wines, beers, spirits, coffee, and dessert. Some of the best California wineries will return to present the finest products from their vineyards. In the demo kitchen, attendees will enjoy cooking classes by local and guest chefs and learn new techniques and use new ingredients. It’s one of the festival’s most interesting and educational experiences

For more information, go to www.saboreapuertorico.com, www.facebook.com/SaboreaPR, www.twitter.com/SaboreaPR or www.instagram.com/saboreapr#. MasterCard credit and debit cardholders receive a discount on the daily admission price and weekend package. For tickets, access www.saboreapuertorico.com o www.tcpr.com.
Tasting Pavilion, Saborea Puerto Rico
Saborea deleita una vez más

Más de 50 chefs locales participarán en la séptima edición de Saborea Puerto Rico: A Culinary Extravaganza. Roberto Treviño, Giovanna Huyke, Augusto Schreiner y Cielito Rosado son algunos de los aclamados chefs que participarán en el evento gastronómico más importante de Puerto Rico.



“Nos llena de orgullo presentar el talento culinario de Puerto Rico; es la mejor tarjeta de presentación que tenemos como destino”, dijo Clarisa Jiménez, presidenta de la Puerto Rico Hotel & Tourism Association (PRHTA por sus siglas en inglés), patrocinadora del evento.

En esta edición de Saborea Puerto Rico, la PRHTA exaltará todos los elementos que destacan la cocina puertorriqueña. El espectáculo comienza el jueves 3 de abril en El San Juan Hotel & Casino con una fiesta de inauguración llamada Bubbles & Bites y donde 15 chefs prepararán un menú de tapas puertorriqueñas acompañadas de bebidas espumosas.

La fiesta continúa el viernes 4 de abril con la Cena Privilegiada que se llevará a cabo en el Condado Plaza Hilton. Veinte chefs prepararán una comida de cuatro platos para las 10 personas sentadas en la mesa que cada uno tiene asignada.

El festival culinario más grande del Caribe continúa el sábado 5 de abril y el domingo 6 en la playa de El Escambrón en San Juan. Los visitantes que acudan al Pabellón de Degustación podrán saborear la comida de más de 50 restaurantes locales, al igual que vinos, cervezas, licores, café y postre. Algunas de las principales bodegas de California regresarán para presentar los mejores productos de sus viñedos. En la cocina de demostración, las personas podrán disfrutar de clases de cocina ofrecidas por chefs locales e invitados y aprenderán nuevas técnicas y el uso de nuevos ingredientes. Esta es una de las experiencias más interesantes y educativas del festival.
Las personas que poseen tarjetas de crédito y débito de MasterCard recibirán un descuento en el precio de los boletos individuales y en el paquete de fin de semana. Para boletos, acceda a www.saboreapuertorico.com o www.tcpr.com.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario